Op zaterdag 25 maart 2023 organiseren de dames van het handbal recreanten team van Sporting Andijk weer een spectaculaire Diva Night met leuke prijzen! Dit wordt een avond vol glitter, glamour en gezelligheid. De kantine wordt speciaal voor deze avond omgetoverd tot DIVA ROOM.

Vanaf 19:30 uur zijn alle diva’s (18+) welkom bij Sporting Andijk, waar ze ontvangen zullen worden met een heerlijk welkomstdrankje. De dresscode van de avond is uiteraard ‘glamourous’, dus trek je mooiste jurk en hoogste hakken aan!
Maar al kom je als jezelf is het natuurlijk ook goed, want plezier staat voorop! Voor de best verklede Diva is er een extra prijs beschikbaar. Natuurlijk zal er ook aan de innerlijke diva gedacht worden met heerlijke hapjes gedurende de hele avond en drankjes kunt u kopen aan de bar.

Aan de diversiteit van de prijzen zal het zeker niet liggen. Van pedicure en schoonheidsbonnen tot Dijkpop kaarten, High Tea, lekkere wijnen, fotoshoot en ga zo maar door.
Deze echte Diva prijzen worden grotendeels beschikbaar gesteld door de lokale ondernemers, waar de organisatie ze zeer dankbaar voor zijn! De opbrengst van deze avond is namelijk voor verbeteringen op het complex van Sporting Andijk, waar iedereen wat aan heeft.

Er zijn verschillende bingo rondes, waarvan ook natuurlijk weer de hilarische ronde, degene welke al eerder zijn geweest weten dat dit de ronde is waar je wat wilt winnen! Ook doen we nog een finale Superronde aan het einde met grote prijzen waar nog een extra kaart voor kan worden gekocht, kosten € 2.50.

Wees er snel bij, want de kaartverkoop gaat al lekker en vol=vol. De kaarten zijn verkrijgbaar bij Briljant, de juwelier in Wervershoof en kosten € 20.- per kaart, dit is inclusief bingokaarten, welkomstdrankje en enkele hapjes. Ook kan het via bijgaande Qr code.