Zo oud als deze Amerikaanse Yoga-lerares ben ik als yogadocente nog bij lange na niet. Maar geeft wel weer hoe je door zelfwerkzaamheid d.m.v. yoga je balans terug kunt vinden in lichaam en geest.
Veel zorgverleners geven het advies aan yoga te gaan doen, met vaak de gewenste resultaten. Dat yoga goed is voor de mens is niet nieuw en is voor alle leeftijden. Dit betekent dus dat het beoefenen van yoga geschikt is voor iedereen. Wordt ook op deze prachtige en gezonde manier oud als deze dame.

Yogaschool Andijk biedt u verschillende vormen van yoga aan om deze balans te hervinden én te behouden. T.w.: Hatha-Yoga: met overwegend fysieke houdingen voor een soepeler lichaam en geleide meditatie voor geestelijke rust.
Raja Yoga: Ga je voor meer bewustwording, ga dan hiervoor. Deze lessen zijn uitgebreider en hebben naast de meditatie en de fysieke houdingen ook een stuk theorie.
50+ yoga: Ben je wat ouder, of is het lastiger bepaalde oefeningen te doen dan is er deze mogelijkheid. De oefeningen hebben een aangepast karakter. Ook hier een geleide meditatie en mantra waarop naar behoefte geluisterd of meegezongen kan worden.
Meditatiecursus: hier ligt het accent erop rust in het hoofd te creëren.
Privélessen: nieuw is deze mogelijkheid een yoga-coach voor jezelf of met z’n tweeën te hebben. De lessen worden samengesteld naar wat nodig is.
Wil je mee doen met een van onze activiteiten op yogagebied en ga je ook werken aan deze gezondheid op je levenspad, meld je dan aan.

We starten het programma vanaf maandag 4 september.
Ben je dan nog met vakantie? Instromen kan altijd. Kijk voor meer informatie op www.yoga-andijk.nl ook voor de overige activiteiten.
Opgeven kan via 06-58 96 63 00 of info@yoga-andijk.nl

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.
Tot dan, Yvonne Jeltes, Yogaschool Andijk.