woensdag 17 juli 2024
spot_img

Yvonne Buwalda, GemeenteBelangen

Mijn naam is Yvonne Buwalda, 54 jaar, woon in Medemblik en zal de komende periode deze column schrijven namens GemeenteBelangen. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als afdelingshoofd Werk, Uitkeringen en Participatie bij Halte Werk. Sinds vorig jaar ben ik politiek actief bij GemeenteBelangen Medemblik. Met mijn achtergrond past deze lokale partij goed bij mijn professie en politieke voorkeur. Het is namelijk ontzettend belangrijk dat iedereen echt kan meedoen in de Gemeente Medemblik. Een meedoen doe je met name in de kern waar je woont!

Waarom GemeenteBelangen? GemeenteBelangen is de eerste lokale partij van onze gemeente en onafhankelijk van de landelijke politiek. GemeenteBelangen heeft het sociale domein hoog in het vaandel, net zoals het behoud van de voorzieningen in alle kernen (met name de kleine kernen).

De partij is gemeentebreed en zet zich in voor alle kernen onder het behoud van het 3S-model: Samenzijn – Sport – School. Wij vertegenwoordigen alle inwoners ongeacht de landelijke politieke voorkeur, sociale status, kleur, ras, levensovertuiging of geaardheid.

Voor onze speerpunten en programma verwijs ik naar onze website: www.gbmedemblik.nl

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen