maandag 24 juni 2024
spot_img

Zangvereniging Westfrisia Cantat

Het operakoor Westfrisia Cantat uit Onderdijk bestaat al sinds 1926! Wat er ook gebeurt in de wereld, steeds vinden de leden elkaar in de muziek. Verbindt de liefde voor de opera hen tot op de dag van vandaag. Muziek verbindt, raakt je en kan troost geven. Deze koorleden willen u graag deelgenoot maken van het plezier dat zij hebben in het uitvoeren van hetgeen zij in het afgelopen jaar hebben geoefend.
Al meer dan 15 jaar is de muzikale leiding in de handen van dirigent Wim Dijkstra en is Willem Woestenburg de toetsenman.
Bij deze uitvoering worden zij ondersteund door Sopraan: Fenna Ograjensek, Tenor: Leon van Liere en Bas/Bariton: Martijn Sanders.

In het programma zijn werken van de bekende componisten Bellini-La Sonnambula, Donizetti-Adelia en de beroemde tenorsolo “Una furtiva lagrima” uit L’Elisir d’Amore, Rossini-Mosé en Verdi- Nabucco en Atttila opgenomen.
Na de pauze is de eer aan Verdi met delen uit zijn opera I due Foscari.
Voor de kenners een prima gelegenheid om weer ouderwets van de muziek te genieten, voor anderen een uitgelezen kans om kennis te maken met het moois dat opera te bieden heeft.
Koor, solisten, begeleider en dirigent staan klaar om het publiek een onvergetelijke middag te bezorgen op: Zondagmiddag 19 november om 15.00 uur in de Gerardus Majellakerk in Onderdijk. Toegangsprijs € 20,00, Voorverkoop €18.50. Dit is inclusief programmaboekje en consumptie. Bestellen via de site www.westfrisiacantat.nl of telefonisch bij Tilly Stammes 0228 581307 of Joke Kaarsemaker 0228 581238 / 0613695882

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen