dinsdag 23 juli 2024
spot_img

Zaterdag 13 april open huis Roeivereniging de Kogge

Roeien is een veilige sport voor alle leeftijden en is dan ook niet voor niets de sport die door artsen en fysiotherapeuten aangeraden wordt als veilige en gezonde lichaamsbeweging.

Roeivereniging de Kogge houdt open huis op 13 april a.s. en nodigt iedereen die kennis wil maken met de roeisport uit om langs te komen op Dirk Bijvoetweg 15a in Onderdijk. Bezoekers krijgen de mogelijkheid om een proefvaart te maken onder leiding van een instructeur en zo te ervaren hoe het is om in een team van 3 of 5 leden te roeien in een slanke snelle boot.

Zaterdag 13 april 2019 van 10.00 tot 14.00 uur.
Roeivereniging de Kogge in Medemblik start op 1 april een crowd-funding-campagne om € 18.050 bijeen te krijgen voor de aanschaf van een lichte 4 persoons roeiboot, die senioren en andere leden met minder spierkracht zelf veilig te water kunnen laten en er ook weer uithalen. De huidige vloot bestaat uit oude en (te) zware boten. Donaties zijn dan ook van harte welkom!

Voor meer informatie over de campagne en hoe donaties kunnen worden gegeven: zie https://hetluktons.nl.
Ga daar naar het project “een nieuwe boot”. Daar vindt u meer informatie over het project: Een nieuwe boot, daar tillen we niet zo zwaar aan. Voor meer informatie over Roeivereniging de Kogge: www.rvdekogge.nl.

U kunt ons ook vinden op Instagram en Facebook: Roeivereniging de Kogge.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen