maandag 22 april 2024
spot_img

Zaterdag 17 juli: #dromkid CultuurTour

Ga mee op avontuur door Enkhuizen en kraak de Cultuurcode?
Gewapend met een geheime envelop met een kaart en aanwijzingen ga je, samen met je ouders, broer, zus, opa, oma of vriendjes op jacht in Enkhuizen. Onderweg kom je allerlei toffe dingen tegen die met cultuur te maken hebben: muziek, kunst, erfgoed en nog veel meer! Op elke stop is er wat te doen en ontvang je een stukje van de code. De start en de finish zijn bij de Drom en daar krijg je na afloop een drankje en wat lekkers.

Wie doen er met ons mee aan de #dromkid CultuurTour? Nou, dat zijn er nogal wat: het Zuiderzeemuseum, Sow to Grow, de Zuiderkerk, Compagnieshaven, Harddraverijvereniging Enkhuizen en de Stadsgevangenis. Maar ook Dana Koppes, Joost Botman en Iris Schouten. Oh, het wordt zo leuk!

Zin gekregen in deze interactieve, culturele speurtocht door Enkhuizen speciaal voor kinderen van 6 t/m 12 jaar? Boek dan jouw tijdslot op zaterdag 17 juli! Vertrektijden zijn tussen 10.00 en 15.30 uur en de #dromkid CultuurTour duurt 100-120 minuten. Tickets kosten  € 6,00 per persoon (inclusief een drankje en wat lekkers na afloop) en kan je bestellen via www.drom.nl.

LET OP: Online kan je voor 4 personen een ticket bestellen in het tijdslot van jouw keuze. Ben je gezellig met meer, dan kan dat natuurlijk ook (maximaal 10 personen waarvan maximaal 4 volwassenen). Voor een groepsreservering, mail ons dan even op info@drom.nl of bel 0228-312076.

Vorig artikel
Volgend artikel

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen