zondag 26 mei 2024
spot_img

Zaterdag 20 april: de 59e Gemeenschapsveiling van Cultura

We zijn blij en verheugd dat wij weer een goed gevulde catalogus met een gevarieerd aanbod van kavels kunnen presenteren, aangeboden door bewoners en ondernemers uit Andijk. Bedankt voor jullie gulle schenkingen.

Wat te denken van een geheel verzorgde biljart of kolf-avond, kroegentocht door Andijk, fietspuzzeltocht, Pirate game met ribtocht, specialbieravond, workshops, om maar een kleine greep te noemen. En niet te vergeten de financiële donaties. Veel zijn binnengekomen door middel van de QR-code.
Mocht u nog een donatie willen doen, kunt u de QR-code scannen die verwijst naar een betaalverzoek waarbij u zelf het bedrag kunt bepalen.

De zaal is open om 19.00. We verwelkomen u met koffie of thee en wat lekkers.
De kinderveiling zal starten om 19.30 uur. Het moment om uw kinderen te laten kennis maken met het fenomeen gemeenschapsveiling. Er worden diverse leuke koopjes aangeboden die geveild worden voor een bedrag van maximaal 15 euro. Na de veiling hoeven de kinderen nog niet naar huis, maar staan er nog activiteiten klaar en wat lekkers te eten en drinken. Ook zijn er nog leuke prijzen te winnen! De afslager van de kinderveiling is Marryelle Deen.

Rond 20.00 zal de reguliere veiling beginnen. Wie voor 21.00 uur binnen is krijgt een lootje en dingt mee naar leuke prijzen Namelijk een diner voor twee bij Restaurant 1619 of een tablet!  Ook zal er een prijs zijn voor de gever van de origineelste kavel. Tijdens de veiling zal ook de wekker een aantal keer afgaan, het koopje dat voor de wekker is afgeslagen wint een geldprijs!

De veiling zal als vanouds weer door onze afslagers Peter Swart en Richard de Beer geleid worden onder toeziend oog van notaris mevr. R. Mantel.
 
De catalogus is te vinden op www.veilingcultura.nl
 
Wilt u een fysieke catalogus ontvangen, of wilt u een koopopdracht geven, u kunt dan contact opnemen met het secretariaat, Mevr. R.van der Thiel;
0228 59 32 29 
veilingcultura@gmail.com  
 
Hopelijk allemaal tot zaterdag 20 april! Namens het bestuur van Veiling Cultura.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen