woensdag 24 april 2024
spot_img

Zaterdag 3 augustus: het Westfrieslands Festival

Op zaterdag 3 augustus is het tijd voor het Westfrieslands Festival. Na het succes van vorige editie wordt opnieuw ingezet op een fantastisch muzikaal festijn in Onderdijk. Het belooft een gezellige dag te worden met optredens van Young & Younger, Dou Grend ünd von Velsen en de Nozem, SMEW Classic DJ’s Loek & René, DJ Gumbold en als afsluiter The Doors in Concert! Kaarten nu in de voorverkoop voor € 8,00. Kinderen onder de 12 jaar mogen gratis naar binnen.

Het festival zal dit jaar worden geopend door onze SMEW Classic DJ’s Loek Boon en René Dol. De veteranen en oprichters van onze stichting hebben al enkele succesvolle vinyl thema-avonden achter de rug bij Het Café van Wervershoof, en zullen nu ook op Westfrieslands krakers en pareltjes draaien uit de pop en rock historie. Met de Dou is door de organisatie een contract voor het leven afgesloten. Vlietpop mag dan niet meer bestaan, mensen blijken toch een behoefte te hebben om minimaal één keer per jaar naar slappe schijtrock te luisteren (Of te helpen om ganzen te verjagen).

Begin van de avond is het podium aan de gebroeders Kris en Marc Schouten van Young & Younger, zij beloven dat iedereen los zal gaan op hun vertolking van muziek uit de jaren 50 en 60. Gouwe ouwe maar gebracht door twee jonge energieke honden. Onze, inmiddels, huis-DJ Gumbold zal opnieuw de pauzemuziek en de afsluiter verzorgen. Hij zal opnieuw zorgen voor een verrassende mix van bekende en minder bekende liedjes.

Wij zijn zeer verheugd om als hoofdact The Doors in Concert te kunnen presenteren. Deze band wordt door vele kenners wel gezien als de beste Doors coverband van Nederland. En wij wilden ze heel graag naar ons festival halen. De meeste van hun optredens in de buurt zijn al uitverkocht. Grijp deze unieke kans om de heren te bekijken en beluisteren op ons buitenfestival, aangekleed in het thema van de Whisky a Gogo.

Het festival start om 14:00 uur en zal duren tot 23:00 uur, graag tot daar! Kijk voor meer informatie op onze website en voor kaarten op www.westfrieslands.nl

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen