maandag 24 juni 2024
spot_img

Zaterdag 4 juni “JVTBAND” bij Club Jazz& Pop in Cultura

De JVT Band (de Jeroen van Tuijl Band) staat te boek als zijnde een bluesrock band. Het is echter niet afdoende om alleen deze term op de band los te laten want deze jongens voelen zich hoorbaar ook thuis in de afdeling Southern Rock. Denk daarbij richting Lynyrd Skynrd en the Allman Brothers Band. Southern Rock uit Noord-Holland, Andijk om precies te zijn. Wie had dat nou verwacht! Jeroen en zijn band zijn al flink wat jaartjes bezig en spelen ook regelmatig in de States.
De laatste cd van de JVT Band met de titel “Southern Comfort” werd gelijk genomineerd als “beste zelf geproduceerde album” voor de I.B.C. (International Blues Challenge) in Memphis.
Er wordt op dit moment hard gewerkt aan het 5e album waarvan er als primeur enkele nummers zullen worden gespeeld. Het is een beetje een thuiswedstrijd voor de JVT Band omdat hun eigen JVT Studio waar alle nummers geschreven en opgenomen worden in Andijk gehuisvest is.
Naast Jeroen van Tuijl op zang en gitaar bestaat de band uit Paul Slaman (ook bekend van Maple Leaf) op drums en Claudio Guliker (o.a. Final Touch) op basgitaar en zang.

Aanvang: 21.00 uur/ Zaal open 20.0 0uur, Entree € 10
Jonger dan 25 jaar gratis entree

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen