woensdag 19 juni 2024
spot_img

Zaterdag 6 april: Kids-dag

Nog maar een paar dagen en dan is het zover KIDSDAG 2019!! We hebben een plein met heel veel leuke kramen met allerlei leuke doe-dingen, koopjes, lekkernijen, noem maar op! Denk hierbij aan zelf taartjes/cakejes maken bij de kraam van Tante Cornelia, schminken door De Schoof en een speurtocht langs alle winkels en natuurlijk nog meer.. Tussen 12-16 uur zal deze dag gehouden worden op het Raadhuisplein bij winkelcentrum De Molenhoek. En wat wij helemaal bijzonder vinden is dat er dit jaar een kermisattractie van de familie Blokker. (staan ook elk jaar op kermis Wervershoof.

De winkeliers zijn een klein beetje van slag, want de broden van bakker Swart die staan bij…..?  En de verfpotten van Verlaat Speciaalzaak nee je gelooft het niet die staat nu bij……..? En de zonnebrillen van Schouten, die zie ik nu bij………? Er klopt echt helemaal niets meer van.
Zet je speurneus dus op en maak je speurkaart vol en ga na afloop naar Poolse Delicatessen Bociek en haal daar een smakelijke verrassing op. Voor alle kinderen ligt er een kleurplaat bij de winkels klaar en die kan ingeleverd worden bij Scoobie Doo uiterlijk zaterdag 6 april en wie weet ben jij de prijswinnaar.

Kom dus kijken en beleven!!

En vergeet je vooral niet op te geven voor de Bootcamp bij Effies naar Knijn (in de winkel of via info@inktsnel.nl)!!!

Tot zaterdag 6 april!

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen