zondag 26 mei 2024
spot_img

Zaterdag 9 maart Retraite in De Kapel – Pelgrimstocht

Tijdens een retraite trek je je terug om tot jezelf te komen, en wellicht tot God, de bron van het leven. Je laat los wat je dagelijks bezig houdt. Je komt op adem, verinnerlijkt en richt je op je ziel. Bij deze Retraite dag in de Kapel zijn er korte meditatieve vieringen en daarna afwisselend geleide oefeningen en stiltes rond het thema:Pelgrimeren of je levensreis’.

Bij een pelgrimage kan je denken aan een lange (voet)tocht met een bijzonder. Mensen gaan op weg naar een plek waar zij graag willen zijn.
Pelgrimeren kun je ook met je hart of beter gezegd met je ziel. Daarvoor is geen inspanning nodig. Uit de levensreis, de pelgrimage, wordt duidelijk wie je ten diepste bent en waar de zin ligt van je bestaan.

Waar sta ik in mijn leven, welke weg heb ik afgelegd en wat heb ik nog voor de boeg? Wat vervult mijn leven? Die vragen staan centraal als mensen op pelgrimstocht gaan. Je zou kunnen zeggen dat een pelgrimstocht symbool staat voor de levensweg die je gaat.
Deze dag willen we in verschillende werkvormen in het klein op weg en op zoek gaan en gaandeweg ontdekken wat onze weg en onze bestemming is.

Begeleiding: Nicoline Letteboer. Tijd: 10.00 uur tot 16.00 uur. Adres: Middenweg 48, Andijk
Kosten: € 10,00 euro – inclusief lunch, koffie en thee
Aanmelden is noodzakelijk. Graag vóór 8 maart opgeven bij Nicoline: n.letteboer@gmail.com of telefonisch 06-12 81 28 84; Adres: Middenweg 48, Andijk

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen