maandag 22 april 2024
spot_img

Zie jij een vleermuis?

De kans is groot dat je nog nooit een echte vleermuis hebt gezien. De vleermuis is een nachtdier, maar waar is hij overdag? Wat drinkt hij? Wat eet hij? Is hij gevaarlijk?
Zaterdagmiddag 26 augustus wordt er een kinderexcursie georganiseerd door het IVN onder leiding Huub, Dorien en Ria. Zij kunnen je heel veel over vleermuizen vertellen en hopelijk krijg je ze ook nog te zien. Kom je ook?
Deze bijzondere activiteit duurt ongeveer 1 ½ uur. We gaan op zoek naar de slaapplaatsen van de vleermuizen, we tellen hoeveel vleermuizen er in de kasten zitten. Je hoort allerlei leuke feitjes over het leven van de vleermuizen: misschien kunnen we ze horen met de BAT detector. We vertellen over de verschillende soorten vleermuizen en weet je wel dat de vleermuizen lange afstand reizigers zijn? Vanaf 4 jaar kun je meedoen én papa en mama mogen natuurlijk ook mee!

Wanneer: zaterdagmiddag 26 augustus, 15.30 uur
Waar verzamelen: P. plaats Liederik 15, 1678 JC Oostwoud
Kosten: IVN en KNNV leden betalen € 2,- pp. Niet-leden € 4,- Kinderen t/m 12 jaar zijn gratis , dat is mogelijk gemaakt door een sponsorbijdrage van ABZ Seeds Andijk. Aanmelden bij:
Ria@ivn-westfriesland.nl

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen