maandag 20 mei 2024
spot_img

Zing mee met Cantabile!

In juni 2018 heeft popkoor Cantabile zijn 25 jarig jubileum gevierd met een groot concert. Dit concert werd gepresenteerd met beelden van 25 jaar Cantabile, een dansgroep, een rockband en diverse solisten, kortom het was een groots evenement.

Tijdens de oprichting 25 jaar geleden, een spontane actie van een aantal Andijkers, had het koor heel snel 125 leden. Wat een enthousiasme, er werd een dirigent gezocht en dat werd Wim Broer, geen onbekende in Andijk en omgeving en we hadden als muzikanten: Sven Manshanden op piano, nu inmiddels bekend als de Piano Man, Eelco Webers op toetsen en Mark Koster op drums.

Vele concerten zijn gevolgd en het koor heeft lief en leed gedeeld.

Nu inmiddels 25 jaar verder gaat Cantabile weer vooruit, nieuwe pop nummers instuderen. Daarvoor zijn ook nieuwe leden welkom. Voorheen telde Andijk meerdere koren zoals Time spirit, het Mannenkoor en ga zo door. Er zijn dus vast oud leden van deze koren die weer willen zingen maar twijfelen om binnen te stappen; immers de leden van Cantabile kennen elkaar al heel lang en zullen ze de nieuwe leden wel opnemen in hun midden. Kom gewoon eens binnen stappen want natuurlijk zorgen we goed voor onze nieuwe leden want Cantabile is een zeer sociaal koor, die zorg draagt voor al zijn leden zowel nieuwe als oude.

Nieuwe inwoners uit Andijk en omstreken, oud koorleden en iedereen die graag zingen wil zijn dus van harte welkom, want er is geen betere integratie voor nieuwe Andijkers dan te komen zingen. In ons koor.

Onze repetitie is op vrijdagavond in verenigingsgebouw Cultura van 19.30 uur tot 21.30 uur. Onze dirigente is Ingrid Schouten en ons vaste combo bestaat uit Henriette Dekker; piano, Dick van Berkum; toetsen en Adriaan de Leeuw; drums.

Op 7 april 2019 doet Cantabile mee met het korenfestival in de Stek in Grootebroek. We zingen van 14.20-14.40 uur en van 17.00-17.20 uur. Ons voorjaarconcert wordt gehouden op vrijdag 17 mei in Cultura. Entree is € 7,50 incl. kop koffie of thee. Aanvang 20.00 uur. Misschien een idee om te komen luisteren?

Cantabile organiseert een boekenmarkt op 7 september a.s. en doet mee met het volkorenfestival op 27 oktober a.s. Beide activiteiten worden gehouden in Cultura.

Loop eens binnen op vrijdag avond, je mag direct meedoen. Je hoeft niet voor te zingen, je hoeft geen noten te kunnen lezen. Plezier met elkaar door middel van zingen is het hoofddoel van ons Popkoor Cantabile en de 1e maand hoef je geen contributie te betalen.

In het geval dat je geen lid wilt of kunt worden dan is er de mogelijkheid om je aan te melden als Vriend van Cantabile. Vanaf € 15,- per jaar of daarboven kun je al Vriend worden en ontvang je al de nieuwtjes over Cantabile. Het bedrag wordt een keer peer jaar afgeboekt. Wilt u dat wij het per maand afboeken, neemt U dan contact op met onze penningmeester.

Kom dus gauw eens kijken en doe mee!

DUS NIET LANGER GEWACHT
MAAR TOT GAUW OP VRIJDAGAVOND HALF ACHT.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen