maandag 15 juli 2024
spot_img

Zingen met Eva Lena in Andijk

Droom je ervan om te schitteren op het podium? Zing je met veel plezier, alleen of samen met je beste vriend of vriendin? Wil je graag beter leren zingen en met meer zelfvertrouwen? Dat kan in Andijk bij de zangstudio aan huis op de Hoekweg bij EvaLena Music.

Eva van den Braber: “Mijn zanglessen zijn heel toegankelijk. Ik werk vooral met de songs die jij het liefste wilt zingen! Plezier hebben in zingen is het allerbelangrijkste en dat staat voorop in mijn lessen!”

Een zangles
Zingen is zoveel meer dan alleen een lied laten horen. “Ik besteed daarom ook aandacht aan lichaamshouding, ademhaling, timing en we doen eenvoudige technische oefeningen. Ook je presentatie is onderdeel van je lied, dus ook daar werken we samen aan.
We beginnen met een warming-up van de spieren, we doen een paar inzingoefeningen en dan gaan we echt aan de slag met jouw favoriete nummer. Je leert namelijk het beste, als je iets doet wat je leuk vindt. Als jij dát lied mag leren zingen, waarbij jij je goed voelt, klinkt het steeds beter. Plezier staat altijd voorop!”

Vals of fout?
“Ik merk dat de stap om zangles te nemen soms groot is. Alsof je direct al helemaal goed moet kunnen zingen. Maar dat werkt natuurlijk anders. Tijdens het leren van iets nieuws is het niet direct perfect. Je zingt niet altijd even zuiver? Helemaal niet erg, dit hoort bij oefenen. Het heet niet voor niets zangles. Al doende leer je steeds meer controle te krijgen over je stem en zul je merken dat het steeds beter gaat. Dat geeft een goed gevoel!”

Doelgroep
Zangles, zangcoaching, auditietraining, alleen of samen: zingen is leuk! “Iedereen is welkom om beter te leren zingen, van kinderen tot volwassenen. De zanglessen zijn 1 x in de 2 weken op vrijdagavond, zaterdag of zondag. Dit is goed te combineren met mijn studie aan het Conservatorium (Popafdeling Zang) in Rotterdam en de optredens waarbij ik zelf op het podium sta.”

Meer zelfvertrouwen door zingen
Meer vertrouwen krijgen in je stem en performance, geeft ook meer zelfvertrouwen in het dagelijks leven. Privé-les kan een uitstekende manier zijn om wat meer verlegen kinderen steviger in hun schoenen te laten staan. Misschien vind je het leuker om samen met een vriendje (of vriendinnetje of een broertje of zusje) zangles te nemen. Dat kan uiteraard ook en hiervoor gelden speciale tarieven.

Proefles aanvragen
Wil je eerst graag meer informatie? Misschien wil je graag kijken of zangles iets voor jou is? Stuur me dan een mailtje: evalenamusic@gmail.com. Ik geef je informatie, we maken desgewenst een afspraak en gaan lekker aan de slag.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen