maandag 22 april 2024
spot_img

Zomeravondbridge Bridgeclub Andijk

Vanaf a.s. donderdag 11 mei kan er weer wekelijks gebridged worden bij Bridgeclub Andijk in Sarto. De aanvang is 19.30 uur, aanmelden per paar graag voor 19.15 uur. De kosten zijn € 5,– per paar. Er wordt bij voldoende deelname gespeeld in 2 lijnen en voor iedere lijn zijn er per avond 2 flessen wijn beschikbaar. Per avond wordt voor aanvang bekend gemaakt wie de winnaars van de wijn zullen zijn aan de hand van de behaalde score.
Donderdag 31 augustus is de laatste speelavond van de zomeravondcompetitie en wordt deze feestelijk afgesloten met een hapje en een drankje en worden de prijzen aan de nummers 1 t/m 10 uitgereikt.  Om mee te kunnen dingen naar een van de 10 prijzen moet er minimaal 8 avonden gespeeld worden. De 8 beste resultaten tellen voor de eindstand.

Voor de Fietsbridgedrive Kroegentocht op zondag 9 juli zijn nog een paar plaatsen beschikbaar en vol=vol. Er kunnen maximaal 72 paren meedoen dus heb je je nog niet opgegeven maar wil je er wel bij zijn dan kan dat nu nog, maar wees er snel bij.
Aanmelden graag via de website van bridgeclub Andijk waar alle informatie is te vinden. Zie https://4037.bridge.nl/

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen