zondag 26 mei 2024
spot_img

Zondag 10 juli fietsbridgedrive Bridgeclub BCA Andijk

Zondag 10 juli organiseert de bridgeclub BCA Andijk voor het eerst een gezellige FIETSBRIDGEDRIVE. Wat houdt dit in? Start en einde bij Sarto en tussendoor spelen we op 4 andere locaties in de omgeving. Dus 6 rondes van 4 spellen. Voor iedereen goed te doen, wel of geen fietsfanaat, want de locaties liggen allemaal dicht bij elkaar. Voor diegenen die niet willen of kunnen fietsen, alle locaties zijn ook per auto bereikbaar.
Er kunnen maximaal 60 mensen meedoen en er staan inmiddels al 50 deelnemers genoteerd. Wie snel reageert kan alsnog een laatste plekje bemachtigen. Je hoeft geen lid te zijn van B.C.A. voor deze fietsbridgedrive maar opgave is per bridgepaar. Aanmelden graag zo spoedig mogelijk via een mail te sturen naar Annie Wissink, mailadres jam.wissink@gmail.com. Ben je lid van de bond vermeld dan in de mail tevens je bondsnummer.
De kosten van deelname zijn € 32,50 per persoon als je lid bent van de bond. Anders wordt het € 33,50 pp. Wat krijg je hier allemaal voor? We starten om 10.00 uur bij Sarto met koffie met cake, onderweg na de 3e ronde een goed verzorgde lunch en na afloop een warm- en koud buffet. Voor de eerste 10 paren zijn er mooie prijzen te winnen. Er wordt gespeeld in 2 lijnen, maar de uitslag is top integraal.

Na aanmelding krijg je via de mail een bevestiging met daarin de betalingsgegevens. Pas als het geld op de rekening van BCA is bijgeschreven is de aanmelding definitief.

We hopen op een grote belangstelling en een ding is zeker: als het weer een beetje mee zit wordt het een fantastische dag.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen