zaterdag 15 juni 2024
spot_img

Zondag 2 juni The Bretels in Sarto

Van Schoorl tot Enkhuizen, en van Terschelling tot weet-ik- waar, voor iedereen staan er leuke liedjes op het repertoire!
‘Jullie spelen precies de muziek die wij willen horen’, zeggen veel oudere jongeren, maar ook veel jongere ouderen over de muziek van THE BRETELS. Met een aanstekelijke mix van nummers uit verleden en heden weten ze meestal de beentjes wel van de vloer te krijgen, en dat alles op ’n aangenaam volume, zodat je ook gezellig even bij kunt kletsen. The Beatles, Stones, CCR, Shadows, Monkees, Kinks,maar ook Earring, Sandy Coast,Doe Maar, Skotwal en Oôs Joôs komen voorbij.
The Bretels, wie kent ze niet?
Wie ze niet kent, heeft ze nooit gezien, maar wie ze ooit gezien en gehoord heeft, vergeet ze niet meer! Een band waar sfeer en muzikaliteit hand in hand gaan, onder het motto GSV (Gezelligheid Staat Voorop) Daarom is het goed vertoeven bij The Bretels, omdat de nadruk ligt op ‘lekkere’ nummers, die iedereen kent. Albert Hoogland, Simon Oud, Koos Blauw en Jan Steltenpool zorgen een complete middag met de gezellige sfeer uit de jaren “60-“70-“80 tot heden.De Westfriese muzikanten deden veel ervaring op in bands als Sesam, Invitation, Copperfield, Nickname.
Eigenlijk moet je er gewoon bij zijn om het te beleven……

De aanvang is 15.00 uur en de entree is € 5,-

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen