dinsdag 16 april 2024
spot_img

Zondag 3 oktober dierendag in Hertenkamp Enkhuizen

Ieder jaar op 4 oktober vieren we dierendag. Die dag is niet zomaar gekozen. In Wenen werd in 1929 een grote vergadering georganiseerd voor dierenbeschermers van over de hele wereld. Tijdens deze vergadering bespraken ze hoe dierenmishandeling kon worden gestopt. Daarom staan we elk jaar op 4 oktober stil bij de rechten en het welzijn van de dieren.

Kom jij ook naar Het Hertenkamp Enkhuizen om samen dierendag te vieren? Ontmoet de helden van de dierenambulance, knuffel een geit, ezel of een konijn, laat je verrassen door dierenmanieren en tot slot schuif je aan om de grote dierenbingo te spelen en een leuke prijs te winnen.
We beginnen om 11:00 uur en tot 16:00 kun je van alles doen en beleven. Je koopt een stempelkaart € 7.50 en je kunt gratis aan alle activiteiten deelnemen. Wil je van een plaats verzekerd zijn dan moet je je aanmelden!
Opgave: reservering@hertenkampenkhuizen.nl en vermeld het aantal en de leeftijd van de kinderen of telefonisch: tel 0228-320310. Het adres is: Wilhelminaplantsoen 2 te Enkhuizen

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen