dinsdag 25 juni 2024
spot_img

Zondag Omloop van de Vlietlanden

Komende zondag 31 maart vindt de Omloop van de Vlietlanden plaats. Met haar fraaie omloop van 4,2 kilometer rond het golfpark de Vlietlanden in Onderdijk geldt de trainingsomloop als ideale voorbereiding op het wielerseizoen.

De Omloop van de Vlietlanden, georganiseerd door de actie Stichting Enkhuizer Wielerstad, gaat alweer zijn tiende editie in. De renners krijgen 100 kilometer voorgeschoteld. Voor de categorie nieuwelingen en vrouwen telt de koers een zestigtal kilometers. De honderd kilometer lange wedstrijd staat open voor alle categorieën vanaf de nieuwelingenleeftijd. De trainingsomloop geldt voor de senioren tevens als West-Fries Kampioenschap.

Er wordt gestreden in een tweetal categorieën. Elite, beloften, junioren, Amateurs en Sportklasse-renners starten exact om 11.00 uur. Direct daarna volgt het vertrek van de nieuwelingen aangevuld met alle damescategorieën. De inschrijving vindt plaats in de kantine van Golfbaan de Vlietlanden aan de Grutteweide in Onderdijk. Het inschrijfgeld bedraagt 6,00 euro. Inschrijven kan op de wedstrijddag. Voor meer informatie: Tino Haakman, tino@matong.nl 06-31644758

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen