maandag 20 mei 2024
spot_img

Zondagmiddag 25 november theaterconcert ‘Vive Piaf’ door Nadja Filtzer bij Club Jazz & Pop in Cultura

Kippenvel… hilarisch… hartverscheurend… zelden zo’n uitvoering gehoord die je haarscherp in je ziel raakt ‘(De Heemsteder”. Ontwapenend en indringend… Je maakt me blij, doet me lachen, zet me aan het denken en ontroert me” Jasper Tamboer, recensent het Parool.

Nadja neemt zondagmiddag 25 november de volgende muzikanten mee naar Club Jazz&Pop in Cultura Andijk:
Leo Bouwmeester– pianist. Met Jeroen Willems maakte hij de voorstelling ‘Brel, de zoete oorlog’ en ‘Brel 2’. (Jeroen ontving hiervoor de Louis d’Or.) Hij toerde met ‘She Got Game’ met Izaline Calister en Leonie Jansen, Astrid Seriese, la Pat, momenteel met Deborah Carter en Adrienne West ook in het buitenland, en componeert voor zijn eigen jazztrio en met Nadja voor de Nieuwe productie van ‘Mijn Zwervend Hart. Sinds 2015 is hij betrokken bij ‘Vive Piaf! als pianist, arrangeur en bandleider en doet hij duo optredens met Nadja.
Peter van Os: accordeonist bij Vive Piaf! en andere optredens sinds 2016. Hij speelt momenteel bij tango orkesten: Malando, Tango Extremo en Tango Aliado en ‘de Gouden Jaren’ met Cor Bakker. Hij werkte met Metropole Orkest, Huub v.d. Lubbe,
Brigitte Kaandorp, Robert Long, Stef Bos, Henny Vrienten, Mathilde Santing, ‘Man van la Mancha’ en ‘Cats’.
Dit wordt weer een fantastische middag waar je gewoon bij moet zijn!

Zaal open: 14.30u Aanvang:15.00uur
Entree regulier: €10,-
Entree donateur/65+: € 7,50 (inclusief kopje koffie/thee)
Onder de 25 jaar heb je gratis
entree. Vergeet dan niet je ID
mee te nemen

Vive Piaf! ‘Franse zanglegende herleeft’
Nadja Filtzer en musici nemen je mee in de achtbaan van Piaf’s leven. Met chansons als ‘la Vie en Rose’ en ‘Rien de Rien’, maar ook met eigen vertalingen en onbekende juweeltjes volgt ze het kronkelige pad langs Parijse bordelen naar uitverkochte concertzalen. Nadja: “Ik herken me in haar melancholie, onweerstaanbare levenslust, vurig temperament en grote, onmogelijke liefdes”. Liesbeth List noemde Nadja’s vertolking van Piaf “Impeccable”. En ook de commentaren van de vakpers zijn zonder uitzondering lovend. “Nadja de Piaf van de 21e eeuw!… alsof Edith uit de dood is herrezen”. Vive Piaf is een waar genot en aanrader, waarop je direct verliefd wordt. De rol is haar op het lijf geschreven… sterke muzikale arrangementen… in perfect Frans.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen