zondag 26 mei 2024
spot_img

Zonnebloemloten

Ook dit jaar zijn ze er weer: Zonnebloemloten. In verschillende wijken komen vrijwilligers bij u aan de deur om te vragen of u loten wilt kopen (misschien zijn ze al geweest), in andere wijken vindt u een envelopje in de brievenbus waarmee u loten kunt bestellen bij een vrijwilliger.

Vanwege het 75 jarig bestaan van de landelijke Zonnebloem zijn er extra prijzen toegevoegd zodat het heel aantrekkelijk is om loten te kopen.Het meeste van de opbrengst wordt plaatselijk ingezet om mensen met een lichamelijke beperking een gezellige middag te bezorgen of kleinschalige uitstapjes te regelen. In de eerste maanden van dit jaar zijn er al diverse aktiviteiten geweest, b.v. nieuwjaarsborrel in Cultura, bezoek aan Molen de Ceres in Bovenkarspel, de Vlindertuin in Waarland en is er een bollenroute door WestFriesland gereden.

Voor de rest van het jaar staan er nog diverse dingen op het programma. Maakt u deze aktiviteiten mede mogelijk door veel loten te kopen? Dank daarvoor van de Zonnebloem afd. Andijk

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen