zaterdag 15 juni 2024
spot_img

Zonnepanelen en vogelwering? Birdstop!

Het voorjaar staat voor de deur en dat betekent dat vogels op zoek gaan naar veilige plekjes om hun eieren uit te broeden. Helaas kiezen ze soms vaak voor de ruimte tussen het dak en de zonnepanelen, wat mogelijke schadelijke gevolgen kan hebben voor de panelen. Gelukkig is er een oplossing: Birdstop vogelwering.

Birdstop zorgt ervoor dat zonnepanelen optimaal presteren door het voorkomen van nestbouw van vogels en het vermijden van takjes, blaadjes en nestmaterialen tussen de panelen, wat de ventilatie van het systeem belemmert en het rendement vermindert. Bovendien wordt het risico op brandgevaar door een verhoogde temperatuur vermeden, en worden de panelen beschermd tegen schade veroorzaakt door bijvoorbeeld kauwen die stroomkabels kapot kunnen pikken.

Birdstop gemonteerd aan een zonnepaneel

Het product is eenvoudig te monteren en op maat te knippen met een kniptang, zonder dat er geboord, geschroefd of gelijmd moet worden. Bovendien is Birdstop recyclebaar en krijg je standaard tien jaar garantie op het UV-gestabiliseerde product met een unieke bevestigings clip.

Zwartgroen B.V. uit Andijk is importeur en distributeur van oa de Birdstop vogelwering. Daarnaast zijn ze actief in de tuin- en agrimarkt met oa kunstgras, overkappingen, glazen schuifwanden, doek, net en gaasprodukten. Het bedrijf hanteert korte distributielijnen en biedt daarom de scherpste prijzen, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit!

Een investering in Birdstop voorkomt dat u elk seizoen het dak op moet om nesten te verwijderen. Bespaar op onnodige kosten, voorkom brandgevaar en geniet van een hoger rendement van je zonnepanelen. Neem contact op met Zwartgroen B.V. voor meer informatie. (Zwartgroen / Birdstop.nl – Industrieweg 5 – Andijk – 0228-748123)

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen