woensdag 26 juni 2024
spot_img

Zorg voor IC doneert 120 wellnessbonnen aan IC-personeel Dijklander Ziekenhuis

Vrijdag 4 september overhandigde huidspecialist Tessa van de actie ‘Zorg voor IC’ 120 cadeaubonnen én bloemen aan de IC-verpleegkundigen van het Dijklander Ziekenhuis, locatie Hoorn en Purmerend.

Toen ook ons land dit voorjaar te maken kreeg met Corona kwam letterlijk bijna alles ‘op zijn kop’ te staan. In deze periode is het project ‘Zorg voor IC’ opgezet. ‘Zorg voor IC’ heeft één doel en dat is om de helden van de Intensive Care even ‘in de watten’ te leggen.

Tessa van LNC Huidverbetering in Andijk werd benaderd of zij ook een regio op zich wilde nemen. Hier heeft ze geen moment over getwijfeld. “Als er een kans is om iets voor je medemens te kunnen doen in een zware periode, dan moet je dat aanpakken!”

Annelies Zijlstra, hoofd IC van het Dijklander Ziekenhuis, nam de bonnen in ontvangst: “Bijzonder dat Tessa ons vereert met de wellnessbonnen. We kijken ernaar uit om even heerlijk te genieten!”

Moment van ontspanning
Tessa startte met de actie tijdens de coronaperiode: “Mijn praktijk voor Huidverbetering moest helaas ook tijdelijk sluiten. Maar daardoor had ik, naast de online trainingen voor mijn werk en het lesgeven van mijn oudste zoon, wel de tijd om aan deze actie mee te doen.” Het doel was om alle medewerkers op de landelijke Intensive Care’s een moment van aandacht en ontspanning te geven wat ze absoluut verdienen. De medisch specialisten, verpleegkundigen, serviceassistenten etc. werkten dubbele diensten en kregen te maken met de zware verantwoordelijkheid om ons land te genezen.

Diverse wellnessbehandelingen
Tessa heeft alle specialisten in de beauty- en wellnessbranche in de omgeving van Hoorn én Purmerend benaderd met het verzoek om mee te werken aan de actie voor het Dijklander Ziekenhuis in Hoorn en Purmerend. In totaal zijn er maar liefst 120 bonnen gedoneerd voor bijvoorbeeld een manicure, pedicure, gezichtsbehandeling of een massage. “Om het geheel aan te kleden heb ik bloemen en tasjes geregeld.

De bloemen zijn gesponsord door Tuin- en Bloemencentrum Den Heuvel uit Wervershoof en de tasjes door CARE Cosmetics uit Barendrecht.” Ze is dankbaar voor de vele donaties van alle bedrijven. “Ik wil iedereen via deze weg nogmaals bedanken voor alle donaties en ik hoop dat we onze zorghelden snel in onze praktijken mogen ontvangen!”

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen