maandag 15 juli 2024
spot_img

Zorgboerderij de Tulp houdt open dag mét kringloopmarkt

Zorgboerderij de Tulp biedt 5 dagen in de week dagbesteding voor mensen met dementie en voor mensen met een niet aangeboren hersenletsel. De zorgboerderij is mooi landelijk gelegen op vier hectare grond.
Dit geeft een groot gevoel van vrijheid, en bewegingsruimte voor onze deelnemers. Alles is rolstoel-vriendelijk ingericht, ook de groentetuin buiten, en de wintertuin in de kas is gemakkelijk te bereiken met de rolstoel of rollator.
We bieden onze deelnemers een gezellige dagbesteding waar iedereen naar eigen kunnen mee kan doen met de activiteiten die we bieden. Er is bijvoorbeeld een grote groentetuin, er zijn veel dieren, maar we hebben ook een jeu de boules baan en er wordt regelmatig gewandeld.

Als het weer niet zo mooi is hebben wij ook binnen veel te bieden, zoals een binnentuin, biljarten, knutselen, en meer.
We hebben de afgelopen tijd heel veel mooi, leuke, grappige, en ook handige spullen mogen ontvangen die we tijdens de kringloopmarkt gaan verkopen.
De opbrengst van deze markt gaat naar stichting vrienden van de Tulp. De stichting is aan het sparen voor een nieuwe duo-fiets. Helpt u ook mee om de fiets bij elkaar te sparen? Kom dan op zaterdag 14 mei naar de open dag tussen 10.30 en 15.30 uur.

 

 

Kleingouw 151, 06-5140 4220

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen