maandag 24 juni 2024
spot_img

Zorgboerderij de Tulp houdt open dag!

Zaterdag 21 september 2019 houdt Zorgboerderij De Tulp Open Dag. “ Van 10.30 uur tot 15.00 uur bent u van harte welkom om bij ons te komen kijken en te zien wat wij bieden aan de mensen die bij ons dagbesteding volgen.”

Zorgboerderij De Tulp bestaat dit jaar 10 jaar. “In die tien jaar hebben we hard gewerkt om te komen tot waar we nu zijn. We zijn trots op het resultaat en laten u dat graag zien. Onze boerderij is mooi landelijk gelegen zorgboerderij, op vier hectare grond. Deze ruimte geeft een groot gevoel van vrijheid en bewegingsruimte voor onze deelnemers. Alles in- en rondom de zorgboerderij is rolstoelvriendelijk gemaakt.”

Dagbesteding
“Wij bieden dagbesteding aan mensen met dementie en ook aan mensen met een niet aangeboren hersenletsel. Als het weer een beetje tegen zit, hebben wij binnen van alles te doen. Zo is er een wintertuin, kunnen we biljarten, knutselen en meer. Blij zijn we ook met de volkstuin die ruim en groots is opgezet. De dieren zijn een fijne toevoeging rondom de boerderij. We blijven altijd bezig met verbeteringen, het is te veel om op te noemen. Heeft u interesse kom dan gerust een kijkje nemen op de Open Dag.

Meer informatie
Zorgboerderij De Tulp, Kleingouw 151, 1619CJ Andijk. Telefonisch bereikbaar op tel.
06 51 40 42 20 of per e-mail info@zorgboerderijdetulp.nl
of kijk op www.zorgboerderijdetulp.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen