donderdag 13 juni 2024
spot_img

Zwartgroen met noviteiten op Tuinfair Midwoud

Komend weekend gaat de jaarlijkse Tuinfair in Midwoud weer van start. Met o.a. brocante, bloemen en planten, tuininrichting, creatieve kramen en heerlijke streekproducten. Beleving genoeg voor jong en oud.

Naast de nieuwste collectie kunstgras staat Zwartgroen er dit jaar ook een aantal noviteiten; ambachtelijk (op maat) gemaakte pergola’s en daarnaast worden er een aantal verschillende innovatieve terrasschermen- en zonweringen gepresenteerd. Allemaal producten voor een buitengewoon buitenleven.
Zwartgroen bouwt de pergola’s en terrasoverkappingen ambachtelijk op maat, veelal gemaakt van duurzaam Douglas. Deze kunnen, net als het kunstgras, op locatie voor u geïnstalleerd worden door een team van Zwartgroen.

De terrasschermen en zonweringen komen van Luxxout, een degelijk en duurzaam oer-Hollands product waar Zwartgroen dit jaar dealer van is geworden.
Inspiratie opdoen? Kom komend naar de Tuinfair in Midwoud (19, 20 en 21 mei) of naar de showroom aan de Industrieweg 5 in Andijk. Let op; komend weekend is de zaak gesloten in Andijk omdat we op de Tuinfair staan. Info: www.zwartgroen.nl

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen