dinsdag 25 juni 2024
spot_img

Zwartgroen stopt en breidt uit

“Beetje tegenstrijdig bericht uiteraard, vandaar een korte toelichting voor deze keuze” vertelt Edwin Winter, die ruim 11 jaar terug zijn bedrijf in Andijk begon. Wat thuis begon vanuit een garagebox van 20m2 groeide uit naar zo’n 3000m2 op het voormalig Welkoop terrein aan de Industrieweg 5.

Zwartgroen is alweer zo’n 10 jaar tuin- en buitenspecialist voor de consument maar oa ook voor de hovenier en grondverzetbedrijven met oa doek, net en gaas.

Kwaliteit tegen de scherpste prijs door eigen import. “Online is nog steeds de grootste groeimarkt voor ons, vooral de laatste 3 jaar zijn we daar ontzettend hard gegroeid.” vult Edwin aan. Het assortiment en de toeloop naar de winkel zijn echter ook toegenomen. Toen ze er zo’n 4 jaar geleden begonnen was de verwachting dat er ook veel vraag zou zijn naar ijzerwaar als schroeven en tuingereedschap. Dit viel toch tegen, vandaar dat Zwartgroen gaat stoppen met deze afdeling.

Als tuin- en buitenspecialist gaat Zwartgroen zich in de winkel fysiek nog meer toeleggen op de tuininrichting. Het assortiment wordt verder uitgebreid met oa maatwerk pergola’s, overkappingen en tuinverlichting. Verder wordt het assortiment kunstgras en glazen schuifwanden uitgebreid en wordt de winkel en showtuin een echte “experience store”. Een plek waar mensen nog meer inspiratie op gaan doen voor de tuin van toekomst. Nog steeds onder het motto, “meer tuin en minder onderhoud”!

In het voorjaar hoopt Zwartgroen het nieuwe winkelconcept klaar te hebben en vanaf dan zijn ze volgens planning ook de zaterdag weer open.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen