zondag 26 mei 2024
spot_img

Zwembad de Weid

Over een maand of drie is het zover, dan start het zwemseizoen 2018 in De Weid! Hopelijk een jaar met heerlijk zwemweer zodat jong en oud weer kan genieten van de glijbaan, zwemwater, airtramp en elkaar! De openingsdatum hebben de Vrienden van De Weid vastgesteld op zaterdag 28 april aanstaande. Ruim daarvoor start de online-verkoop van de zwemabonnementen. Houd daarvoor facebook, De Andijker en de website in de gaten.

Laatste fase winterproject
Ruim op tijd zal een van de grootste klussen door de technische vrijwilligers zijn afgerond. Aan twee van de drie zijden van het grote bad zijn alle drukleidingen inmiddels vernieuwd en is het zand terug gestort. Nu wordt hard gewerkt aan de oostzijde van het bassin waarna de grond nog enkele weken kan inklinken voordat het straatwerk wordt gedaan. Een indrukwekkende prestatie van de vrijwilligers!

Nieuwe opzet Rabo-fietstocht
De Weid is jaren met veel plezier stempelpost geweest tijdens de Rabo-fietstocht. En ook altijd fietste een equipe mee voor het bad natuurlijk! De bank heeft de opzet van zijn sponsoring nu veranderd richting een systeem waarbij op lokale doelen gestemd kan worden. We houden u hiervan op de hoogte de komende tijd.

Vrijwilligers gezocht!
Ruim 80 vrijwilligers zijn betrokken bij De Weid. 2018 wordt al weer het zesde seizoen waarin Andijk zelf zijn zwembad springlevend houdt! Ieder seizoen stromen enkele nieuwe vrijwilligers in.

Lijkt het u leuk om van voorjaar tot najaar een paar keer 3 tot 4 uur kioskdienst te draaien? Mooi weer, een positieve sfeer en voor de gemeenschap?
Informeer dan eens vrijblijvend via info@deweid.nl. U bent van harte welkom!

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen