Leuke activiteiten bij de zwemvierdaagse!
Deze week heeft de zwemvierdaagse op woensdag echt een knalmiddag! Kom genieten van onder meer het springkussen, ranja koe, zakslaan en buikschuiven op een waterglijbaan van ruim 6 meter. Veel plezier!

Noteer ‘m: Discozwemmen op vrijdag 24 juni!
De zwemvierdaagse wordt afgesloten met een gezellige avond; vooral voor de jeugd, maar alle leeftijden zijn van harte welkom. Tijdens de discoavonden is er een dj aanwezig die zorgt voor de perfecte zwembeats. Kom gezellig zwemmen; het kan weer!

Crowdfunding; mindervalidetrap
De Weid hoopte de mindervalidetrap inmiddels in gebruik te hebben. De productie vordert maar het stokt naar verluidt bij de aanlevering van de RVS-traptreden. De producent zit er hard achteraan, we hopen op een snelle plaatsing!

Zwemles Oekraïense vluchtelingen
Betrokken bewoners hebben aandacht gevraagd voor de zwemveiligheid van de Oekraïense vluchtelingen die in Andijk verblijven. Inmiddels is hierover contact gelegd met de gemeente. We houden u op de hoogte. De reguliere zwemlessen lopen inmiddels op rolletjes met flinke groepen en ook een snorkelgroep van 10 deelnemers!

Kassavrijwilligers gevraagd
Zonder kassavrijwilliger gaat het bad niet open. Naast de professionele zwemtoezichthouder(s) moét de kassa nu eenmaal bezet zijn. Heet u zich aangemeld als vrijwilliger? Check nog eens of er wellicht een kassadienst is die nou nét handig door u is in te vullen. Nog geen vrijwilliger maar wel beschikbaar om af en toe in een positieve en gezellige sfeer wat voor de gemeenschap te doen? Neem eens contact op via info@deweid.nl. Grote dank namens zwemmend Andijk!