vrijdag 21 juni 2024
spot_img

Zwembad De Weid

Koop je zwemabonnement online!
Het mooie voorjaarsweer komt eraan! Regel je zwemabonnement nu alvast online via de webshop op www.deweid.nl. Je krijgt dan 5 euro korting op aanschaf! Belangrijk: als je de inlogcodes niet meer weet voor de aanschaf van zwembadpasjes kun je deze opvragen via webkassa@deweid.nl.

Renovatie zwembadvloer
De renovatie van de tegelvloer en trappen van het middelste zwembassin verloopt voorspoedig. Mede dankzij het mooie weer wordt het werk waarschijnlijk deze week afgerond. Ruim op tijd; op 8 April gaan de kranen open!

Succesvolle hakseldag
Een stuk of tien liefhebbers van gezond buitenwerk hebben afgelopen zaterdag de enorme hopen snoeiafval weggewerkt. Met hulp van de hakselaar van loonbedrijf Martin Bruin was de klus rond koffietijd al geklaard. Allemaal bedankt voor de hulp!

Wegens succes keren de zwemlessen terug
Er wordt gezegd dat kinderen die in een buitenbad leren zwemmen in het algemeen betere zwemmers worden en nog wat weerbaarder zijn in buitenwater. De Weid is blij dat we ook dit seizoen weer A/B- en C-leszwemmen kunnen aanbieden. De lessen starten op 15 mei aanstaande. Interesse of vragen? Check de website. Opgeven kan tot 6 mei via zwemlessen@deweid.nl. Afzwemmen is op 16 september van dit jaar.

Schoonmaakdag op 15 april
Wie helpt de spinnenraggen weg te halen bij de entree? Stoelen naar buiten sjouwen, kleedkamers en de douches aan kant, de speeltoestellen op de weide een beurt? Afijn zat te doen! Loop ook eens binnen op 15 April tussen 10.00 en 14.00 uur en help om De Weid weer startklaar te maken!

Vrijwilligers snoeiafval de baas

Veiling Cultura; 14 april aanstaande
Andijk leeft, mede dankzij de dorpsveilingen! Op 14 April is het de beurt aan veiling Cultura. We wensen iedereen een gezellige en kooplustige avond toe. Je helpt de clubs en stichtingen in Andijk met je bezoek!

Vrijwilligers gezocht!
Vind je het leuk om een paar keer in het seizoen de kiosk de bemannen of bevrouwen? Niet moeilijk en in een positieve sfeer de gemeenschap helpen? Je bent van harte welkom! Mail bij belangstelling even aan info@deweid.nl. Bedankt!

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen