maandag 20 mei 2024
spot_img

Zwembad De Zeehoek biedt het enige echte Zwem-ABC
 


In Nederland mag iedereen zwemles aanbieden en een zwemdiploma uitgeven. Dit is namelijk niet wettelijk geregeld. De verschillende zwemdiploma’s leiden helaas niet altijd op tot dezelfde Zwemveiligheidsnorm.
 
Wij hebben echter de Licentie Zwem-ABC en worden elk jaar onafhankelijk getoetst op een groot aantal kwaliteitscriteria door de stichting Nationaal Platform Zwembaden | NRZ. Zo weet je als ouder zeker dat de zwemlessen en het zwemdiploma voldoen aan de Nationale Zwemveiligheidsnorm en leg je de basis voor een leven lang zwemplezier en –veiligheid.

Dit geeft je als ouder/verzorger 4 zekerheden:
– Gediplomeerde en gekwalificeerde zwemonderwijzers, zodat je kind in veilige handen is en met plezier naar zwemles gaat. Zo werken de zwemonderwijzers volgens de Gedragscode Zwembranche, hebben een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en blijven bijgeschoold.
– Je kind ontvangt de Nationale Zwemdiploma’s van het Zwem-ABC. Deze diploma’s voldoen aan de Nationale Zwemveiligheidsnormen. Dit officiële diploma wordt bijvoorbeeld erkend door brandweer, politie en sportopleidingen voor de uitoefening van verschillende beroepen.
– De zwemlesaanbieder hanteert een helder beschreven zwemlesmethode, zodat je kunt bepalen welke aanbieder het beste bij jouw kind past. Tijdens de zwemles wordt je als ouder ook goed op de hoogte gehouden van de vorderingen van je kind.
– Een constante kwaliteit van de zwemlesaanbieder, geborgd door onafhankelijke jaarlijkse controle en toets momenten bij het diplomazwemmen.
Dus: kies bewust en ga voor zekerheid.

Vanaf 4 september 2018 start De Zeehoek nu ook met zwemlessen voor het A diploma op dinsdag en donderdag van 14.30 uur. Special voor kinderen die op een school zitten met een continu rooster sluit deze lestijd mooi aan. De zwemlessen duren 1 uur en zijn 1x per week. De lesgroepen bestaan uit maximaal 10 kinderen en hebben een vaste zweminstructeur of zweminstructrice. Kinderen vanaf 4,5 jaar kunnen worden aangemeld via: www.zwembaddezeehoek.nl De indeling in de lesgroepen is op volgorde van inschrijfdatum. Dus let op. Vol = vol!
Lesdagen : dinsdag en donderdag
Lestijden : 14.30-15.30 uur
Leeftijd : vanaf 4,5 jaar
Starten : 4 of 6 september 2018
Info : 0228-581672
Aanmelden : www.zwembaddezeehoek.nl

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen